GOLD Dom Novi Sad je preduzeće čija je glavna delatnost obrada drveta i proizvodnja gotovih proizvoda od drveta, medijapana, iverice i drugih materijala. 

GOLD Dom D.O.O je osnovan 2010. godine a postojimo od 1992. godine, kada smo krenuli kao mala zanatska radionica. Za sve ovo vreme iza nas su stotine kvadratnih metara dizajniranih, isečenih i postavljenih kuhinja od drveta, medijapana i … Možda baš i Vi koristite stepeništa koja smo mi napravili i postavili ili obložili. Vrata i prozori koje smo napravili od drveta su takodje proizvodi koje sa ponosom ističemo.

Dobitnici smo više medalja i plaketa za kvalitet i dizajn prozvoda. Ističemo „Zlatni visak“, osvojen 2002. godine na Sajmu gradjevinarstva u Leskovcu, zatim Zlatnu medalju za kvalitet proizvoda, osvojenu na Novosadskom sajmu 1999. godine. Dobitnici smo i više drugih proznanja za kvalitet i dizajn….

Osvajanje priznanja je rezultat ozbiljnog rada, napora i profesionalnog pristupa klijentima, dizajnu i izradi gotovih proizvoda od drveta.